شهرستان بشاگرد بدلیل بی توجهی برخی مسولان که قادر به توسعه و پیشرفت بشاگرد نیستند این منطقه همچنان محروم مانده است،این نقطه با منابع مختلفی همچون آب ،خاک و منابع خدادی عظیم معدنی برخوردار بوده متاسفانه علیرغم این همه ظرفیت درفراموشی مطلق مسئولان قرار گرفته است.
به گزارش عصر بشاگرد؛ می بایست مسئولان و متولیان امر در حوزه ایجاد و بستر ظرفیت های توسط دولت برای مردم فراهم گردد تا مردم این منطقه از شرایط بهتری نسبت به حال بهرمند شوند.این شهرستان بدلیل کوتاهی مسئولان با وجو منابع مختلف اشتغالزایی آمار بیکاری 53 درصدی و بلاترین نرخ بیکاری را در کشور دارد.
شهرستان بشاگرد دارائی ظرفیت های بالقوه و برخورداری از 14 معدن ثبت شده در کارنامه خود دارد، وبا توجه به این پتانسیل می تواند رقیب تولید منابع معدنی فاریاب و رفسنجان شود و با بهره برداری از این ظرفیت نرخ بیکاری را به صفر خواهد رساند.
بشاگرد با این همه ویژگی های منحصر به فرد در شرق هرمزگان با فعالسازی این ظرفیت های عظیم خدادادی همچون وجود سنگ های تزئینی در خمینی شهر بشاگرد قرار دارد و می توان با همت مسئولان و توجه دولت دوازدهم این منطقه را به قطب اقتصادی معدنی و کشاورزی تبدیل کرد.
اکثر فعالیت مردم این منطقه دامداری و کشاورزی است کشت و برداشت انواع محصولات به دلیل خشکسالی از رونق افتاده و همچنین مردم به دلیل ضعف شدید بهداشت و درمان و مصرف آبهای آلوده با انواع بیماریهای عفونی و کلیوی دست به گریبانند.متاسفانه آموزش و پرورش در این مناطق بسیار ضعیف عمل کرده است و دانش آموزان به دلیل ضعف آموزش تصویر روشنی از آینده خود ندارند. متاسفانه بیشتر دختران بدلیل نبود امکانات رفاهی تنها تا مقطع دبیرستان قادر به ادامه ادامه تحصیل هستند.
کودکان بیشتر روستاهای بشاگرد به دلیل فقر مالی خانواده دچار سوء تغذیه بوده و زنان از آغاز دوره بارداری تا زایمان به دلیل نبود مرکز درمانی دوره سخت و خطرناکی را طی میکنند و درصد بیشتر زنان باردار به علت نبود مراکزدرمانی و راه ارتباطی فوت ویا سقط می کنند، کودکان و زنان زیادی در روستاهای بشاگرد بی سرپرست و فقیرند. کامل شدن جاده نیمه کاره منتهی به روستاهای بشاگرد تا حد زیادی مشکلات روستاییان را بهبود خواهد بخشید.
بشاگرد منطقهای دور افتاده درشرق هرمزگان که شامل صدها روستا به مرکزیت سردشت میباشد. روستاهای منتهی به سردشت فاقد جاده آسفالت و آب غیر بهداشتی هستند لذا خانههای اکثر روستاییان کپری بوده و به دلیل بعد مسافت و نبود جاده هموار امکان حمل مصالح و ساخت خانه به سختی امکان پذیر است.
شهرستان بشاگرد درسال 1387 از بخش به شهرستان ارتقاء یافت تا بتواند روند رشد و توسعه شهری بهتری داشته باشد تا با این ارتقاء نیازهای اولیه رفاهی،اجتماعی، اقتصادی را برطرف و مستقل درمدار تحولی عظیم حرکت کند،طبق آمار سرشماری عومی نفوس و مسکن این شهرستان در سال 1395جمعیتی بالغ بر ۳۵،۰۸۵ نفر در خود جای داده است.
انتهای پیام//
:: موضوعات مرتبط:
آخرین اخبار شهرستان بشاگرد ,
آخرین اخباراجتماعی ,
,
:: برچسبها:
اینجا بشاگرد است ,
شرق هرمزگان ,
سردشت بشاگرد ,
خشکسالی ,
آموزش ,
معادن غنی ,
بیکاری ,
جوانان ,
قطب اقتصادی ,
عصر اقتصاد ,
بشاگرد ,
دیار فراموش ,
ریل اقتصادی ,
فراموشی ,
هرمزگان ,
کشاورزی ,
دامداری ,
بحران بی آبی ,
روستاهای بشاگرد ,
معدن منگز ,
فقرمالی ,
محرومیت ,
راه ارتباطی ,
بهداشت ,
بیماری ,
بشاگرد ,
,